Новости трекера
03-Окт Информация по блокировкам
13-Ноя Технический статус
09-Окт Путеводитель по RUTOR.org: Правила, Руководства, Секреты
https://venofilm.top https://hd1080.nophfilm.top/ https://gg33.top/

Американська мэри (2012) скачать торрент

американська мері (2012)

Справжній трилер, з'явиться перед вами, при перегляді фільму "Американська Мері" 2012 року.
Мері Мэнсон-бідна студентка медичного факультету, майбутній хірург. Під час пошуку роботи Мері знаходить оголошення, незвичайне оголошення. У нім за хорошу оплату пропонують займатися модифікацією людського тіла. І вона ставати боди-модификатором. Її клієнти-дивні люди.
Дівчина повною мірою усвідомлює усю специфіку своєї роботи. Тепер в її обов'язки входить пересадка кінцівок, шрамирование, імплантація імплантатів в різні місця на тілі. З часом головна героїня ловить себе на думці, що їй подобатися те, що вона робить. У її голові виникають різні фантазії і ідеї на тему модифікації. Мері ставати мало того, про що її просять клієнти, і вона починає доповнювати їх ідеї своїми, не повідомляючи останніх. Їй подобатися спотворювати людей!
> С простої і здатної студентки, вона перетворюється на цинічну і жорстоку жінку, що творить жахливі речі з тілами людей.

Рік виходу: 2012
Жанр: жахи, трилер
Режисер: Джен Соска, Сільвія Соска
У ролях: Кетрін Изабель, Антонио Цупо, Тристан Риск, Дэвид Ловгрен, Паула Линдберг, Клэй Ст. Томас, Джон Эммет Трэйси, Твэн Холлидэй, Нельсон Вонг, Сільвія Соска


Для того что бы скачать фильм Американська мэри (2012), нажмите скачать или скачать с зеркала.


Комментарии к фильму Американська мэри (2012)

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
up
Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта. Администрация не несёт ответственности за их содержание. На сервере хранятся только торрент-файлы. Это значит, что мы не храним никаких нелегальных материалов, а так же материалов охраняемых авторским правом. Используются технологии uCoz