Новости трекера
03-Окт Информация по блокировкам
13-Ноя Технический статус
09-Окт Путеводитель по RUTOR.org: Правила, Руководства, Секреты
https://venofilm.top https://hd1080.nophfilm.top/ https://gg33.top/

Бен 10: крах прибульців (2012) скачать торрент

бен 10: крушение прибульців (2012)

Знаменитому хлопчик з чарівним годинником на ім'я Бен Теннисон у черговий раз належить врятувати Землю (у таємниці від батьків) від інтервенції злісних прибульців у яких в «руках» не кволі технології, здатні рвати і метати усе на своєму шляху.
Схоже, що тепер новоспечений герой ризикуватиме своїм життям. У арсеналі нашого рятувальника повно трансформацій в дюжину монстрів і вірні друзі у плеча. А чи зможе він протистояти клонам власних монстрів?
В цій серії Бена хоче побачити сам творець його чарівного годинника і просить прилетіти на його планету, але на злеті Бен випадає з корабля і опиняється в незнайомому місці. Прибульці цього і чекали і полюють за хлопчиком в усіх куточках нашої планети.
/> Оскільки Бен все-таки ще маленький хлопчик, то його батькам хотілося б дізнатися куди пропав син з під домашнього арешту.

Рік виходу: 2012
Жанр: мультфільм, фантастика, бойовик, пригоди, сімейний
Режисер: Віктор Кук
У ролях: Ди Брэдли Бейкер, Пол Айдинг, Дэйв Фенной, Роберт Дэвид Холл, Richard Hovitz, Бет Литтлфорд, Річард МакГонагл, Дон МакМанус, Дуайт Шульц, Мэган Смит

/p>

 

>
Для того что бы скачать фильм Бен 10: крах прибульців (2012), нажмите скачать или скачать с зеркала.


Комментарии к фильму Бен 10: крах прибульців (2012)

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
up
Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта. Администрация не несёт ответственности за их содержание. На сервере хранятся только торрент-файлы. Это значит, что мы не храним никаких нелегальных материалов, а так же материалов охраняемых авторским правом. Используются технологии uCoz