Новости трекера
03-Окт Информация по блокировкам
13-Ноя Технический статус
09-Окт Путеводитель по RUTOR.org: Правила, Руководства, Секреты
https://venofilm.top https://hd1080.nophfilm.top/ https://gg33.top/

Берни (2011) скачать торрент

берни (2011)

Берни — неймовірна історія, що, по будь-кому, має бути правдою — чорна комедія, яка побачила світ в 2011 році. Події фільму черпають з себе реальні події 1996 року в містечку Картейдж, штату Техас.
Берни Тиде — трунар, і за сумісництвом головний герой, є єдиним другом овдовілої Марджори Ньюджент, із-за її фінансів, яку усі в окрузі вважають холодною, і відносяться до неї з неприязню. Наш герой, літня Ньюджент швидко сталі нерозлучні, хоча їх соціальне життя іноді і набувало похмурих відтінків із-за сміття, оскільки Мардж вимагала усю увагу у свою сторону, а Берни віддавав час і друзям, і, до того ж, він, незабаром після знайомства, став розпоряджатися фінансами вдови.
Час не стояв на місці, і трунареві набридло таке відношення з боку літньої жінки, і тоді він просто застрелив її. Цілих дев'ять місяців йому вдалося приховувати її смерть від інших. Оскільки у жінки були свої брокерські рахівниці, їх керівники стали турбуватися де ж відсутня жінка. Саме тоді і стало відомо про вбивство.
Справою після вбивства Марджори займається окружний прокурор Дэнни Бак Дэвидсон, який висунув звинувачення Берни. Незабаром він визнав свою провину, і розповів суду про її відношенню до себе, говорив, що цей факт повинні узяти як пом'якшувальний провину. Багато громадян містечка сталі на захист Берни, і стверджували, що стара заслуговувала на смерть. Прокурор Дэвидсон, розуміючи, що треба перенести суд чимдалі, щоб уникнути вибору упередженим жюрі.
/> НЕ дивлячись на брак доказів підготовки до вбивства, Берни визнаний винним за усіма пунктами і засуджений на пожиттєве ув'язнення.

Рік: 2011
Жанр: драма, комедія, кримінал
Режисер: Річард Линклейтер
У ролях: Джек Блэк, Ширли МакЛейн, Мэттью МакКонахи, Брэйди Коулмэн, Ришар Робишо, Рик Дайал, Брэндон Смит, Ларри Дотсон, Меррили МакКоммас, Метью Грир


Для того что бы скачать фильм Берни (2011), нажмите скачать или скачать с зеркала.


Комментарии к фильму Берни (2011)

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
up
Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта. Администрация не несёт ответственности за их содержание. На сервере хранятся только торрент-файлы. Это значит, что мы не храним никаких нелегальных материалов, а так же материалов охраняемых авторским правом. Используются технологии uCoz