Новости трекера
03-Окт Информация по блокировкам
13-Ноя Технический статус
09-Окт Путеводитель по RUTOR.org: Правила, Руководства, Секреты
https://venofilm.top https://hd1080.nophfilm.top/ https://gg33.top/

Берсерк. золоте століття: фільм iii. зішестя (2013) скачать торрент

берсерк. золоте століття: фільм iii. зішестя (2013)

Після залишення Гатсом загону "Білого сокола" доля армії Мідленду сильно змінилася. Наслідки таких змін сталі трагічними. Загін найманців осягнула дуже незавидна доля, чого тільки варте полонення Гриффитса, якого кинули в страшну в'язницю на розтерзання карликові-садистові.
Після річної відсутності Гатс повертається і дізнається про рокову долю загону найманців. Перше, що Гатс вирішив зробити, це врятувати Гриффится з темниці замку. Після вдалої спроби герой просто жахнувся, в що перетворили колись прекрасного, сильного і благородного командира загону. Тепер це висушений скелет, тіло якого навіки зломлене. Але тільки тіло, а ніяк не дух. Мрії і прагнення командира залишилися на місці, а тому Гриффитс готовий до головної битви.

p>

Рік: 2013
Жанр: аниме, мультфільм, фентезі, пригоди
Режисер: Тосиюки Кубоока
У ролях: Такахиро Фудзивара, Хироаки Иванага, Юки Кадзи, Кері Керанен, Минако Котобуки, Рикия Кояма, Есиро Мацумото, Кэнта Миякэ, Сакурай Такахиро, Яо Кадзуки


Для того что бы скачать фильм Берсерк. золоте століття: фільм iii. зішестя (2013), нажмите скачать или скачать с зеркала.


Комментарии к фильму Берсерк. золоте століття: фільм iii. зішестя (2013)

Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
up
Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта. Администрация не несёт ответственности за их содержание. На сервере хранятся только торрент-файлы. Это значит, что мы не храним никаких нелегальных материалов, а так же материалов охраняемых авторским правом. Используются технологии uCoz